7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πάλι ΝΙΚΗ & τώρα τα ντέρμπυ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 20η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Ηρακλή Σερρών στην έδρα του. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ   0-4


Στο 1ο ημίχρονο και στο 7' ΓΚΟΛ για το 0-1 με ωραία κεφαλιά του Μπαντοτάκη σε σέντρα από αριστερά του Ζαχαριάδη. Στο 11' κόρνερ από αριστερά του Δρόντζα και ωραία κεφαλιά του Μανδέλα για το ΓΚΟΛ και το 0-2. Στο 14' παράλληλη σέντρα από δεξιά του επιθετικού του Ηρακλή Σερρών και προλαβαίνει ο Ράμναλης να διώξει τη μπάλα. Στο 18' σουτ του Σιάμη Στ. και η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ηρακλή Σερρών. Στο 24' ωραία κεφαλιά του Σιάμη Ι. αλλά η μπάλα πάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34' πάσα του Δρόντζα στο Ζαχαριάδη που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή σουτάρει και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 39' κόρνερ από δεξιά του Σιάμη Στ. κεφαλιά του Μπαντοτάκη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και ο τερματοφύλακας βγάζει τη μπάλα μέσα από το τέρμα έχοντας την πίεση του Σιάμη Ι., αλλά ο διαιτητής δείχνει παίζεται.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' σουτ του Αλικότση η μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54' αλλαγή Κούκας Μ. αντί Σιάμης Ι. Στο 56' απευθείας φάουλ από αριστερά για τον Ηρακλή Σερρών η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σλιάκα. Στο 63' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Παπαδόπουλος Στ. Στο 72' νέα ευκαιρία για τον Ηρακλή Σερρών και πάλι από φάουλ που εκτελέστηκε απευθείας άουτ. Στο 75' σέντρα από αριστερά του Ράμναλη η μπάλα πάει δεξιά στο Ζαχαριάδη που κάνει απευθείας παράλληλη σέντρα και με κεφαλιά του Τσιντσάρη Πασχ. γίνεται το ΓΚΟΛ για το 0-3. Στο 78' αλλαγή Σπαχής Ι. του Δ. αντί Μανδέλα Ι. Στο 86' απευθείας φάουλ του Ζαχαριάδη από αριστερά του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής και περίπου 35 μέτρα, η μπάλα πάει στο δεξί γάμα του τερματοφύλακα του Ηρακλή Σερρών για το ΓΚΟΛ και το 0-4. Στο 88' σέντρα από δεξιά του Τσιντσάρη Πασχ. τακουνάκι στρώσιμο Ζαχαριάδη στον Αλικότση, σουτ κόντρα στον αμυντικό και κόρνερ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-4

Αλλαγές: Κούκας Μ. αντί Σιάμης Ι., Τσιντάρης Πασχ. αντί Παπαδόπουλος Στ. και Σπαχής Ι. του Δ. αντί Μανδέλα Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Ράμναλης Γ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Μπαντοτάκης Π.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Παπαδόπουλος Στ.
  12. Κούκας Μ.
  13. Τσιντσάρης Πασχ.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Σακελλαρίου Κ.
  16. Κούρτης Β.
  17. Οκταπότης Ι.
  18. Σπαχής Ι. του Δ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου