7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗ ΑΣΤΡΑΠΗΣ και με την Νίκη Αμπέλων

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 18η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τη Νίκη Αμπέλων στην έδρα του. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΑΜΠΕΛΟΙ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    0-2


Στο 1ο ημίχρονο 25' εκτέλεση κόρνερ του Δρόντζα από αριστερά αποκρούει ο τερματοφύλακας χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα, γίνεται μία αναμπουμπούλα στην άμυνα, η μπάλα πάει στον Κεχλιμπάρη και με αριστερό σουτ κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-1. Στο 29' σουτ του Σακελλαρίου αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 39' αριστερό σουτ του Σιάμη Στ. έξω από τη μεγάλη περιοχή ο τερματοφύλακας ακουμπάει λίγο με τα δάχτυλα και η μπάλα πάει στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. 

Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' σουτ του Ζαχαριάδη και ο τερματοφύλακας κάνει μία δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Στο 60' αλλαγή Μπαντοτάκης Π. (νέο απόκτημα την τελευταία μέρα μεταγραφών) αντί Παπαδόπουλος Στ. Στο 62' σέντρα από αριστερά του Δρόντζα κεφαλιά του Σακελλαρίου και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 63' από αριστερά ο Σιάμης Στ. κάνει παράλληλη συρτή σέντρα και από το ένα μέτρο ο Δρόντζας χάνει μοναδική ευκαιρία λόγω αναπήδηση της μπάλας. Στο 65' δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αλικότση η μπάλα πάει στο κάθετο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Άμπελης και στην επιστροφή της μπάλας διώχνουν οι αμυντικοί. Στο 67' αλλαγή Κουλιάλης Δ. αντί Σακελλαρίου Κ. Στο 77' Φάουλ από το Δρόντζα κεφαλιά πάσα του Ζαχαριάδη στο Σιάμη Στ. και την κεφαλιά του την αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 80' σέντρα συρτή από δεξιά του Κουλιάλη σουτ του Σιάμη Στ. και η μπάλα άουτ. Στο 81' δυνατό σουτ του Ζαχαριάδη και αποκρούει εκπληκτικά ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 84' σέντρα Ράμναλη σουτ του Δρόντζα αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 85' αλλαγή Λιόντας Γ αντί Δρόντζας Στ. Στο 88' χαλαρή κεφαλιά του Ζαχαριάδη η μπάλα πάει επάνω στον τερματοφύλακα που την μπλοκάρει. Στο 93' πάσα του Σιάμη Στ. στο Ζαχαριάδη που πιάνει δυνατό βολέ σουτ και η μπάλα στα δίχτυα και το ΓΚΟΛ για το 0-2.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-2

Αλλαγές: Μπαντοτάκης Π. αντί Παπαδόπουλος Στ., Κουλιάλης Δ. αντί Σακελλαρίου Κ. και Λιόντας Γ. αντί Δρόντζας Στ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Παπαδόπουλος Στ..
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σιάμης Στ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Ράμναλης Γ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Δρόντζας Στ.
  11. Σακελλαρίου Κ.
  12. Μπαντοτάκης Π.
  13. Τσιντσάρης Πασχ.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Σπαχής Ι. του Γ.
  16. Λιόντας Γ.
  17. Κούκας Μ.
  18. Κουλιάλης Δ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου