7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

10΄ και Νίκη με τον Ηρακλή Σερρών

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 5η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Ηρακλή Σερρών, στην Ανανεωμένη έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ   10-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' ΓΚΟΛ και το 1-0 με απευθείας φάουλ του Δρόντσα. Στο 10' εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Ράμναλη κεφαλιά του Ζαχαριάδη, αποκρούει ο τερματοφύλακας για να διώξει αμυντικός σε νέο κόρνερ. Στο 12' σέντρα από δεξιά του Κουλιάλη σουτ του Δέντσα και αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ από δεξιά σουτ του Ζαχαριάδη και μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας. Στο 15' ο Stoyan από το ύψος του πέναλτι πασάρει ασίστ στο Ζαχαριάδη και αυτός με σουτ πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 2-0. Στο 20' σέντρα του Stoyan από αριστερά και στο ύψος της μικρής περιοχής παρεμβάλει ο Ζαχαριάδης το πόδι του έχοντας την πίεση του αμυντικού και η μπάλα πάει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22' Δρόντσας πάσα στο Ζαχαριάδη μπροστά και δεξιά του, μπαίνει στην περιοχή και με δεξί δυνατό σουτ κάνει το ΓΚΟΛ και το 3-0. Στο 23' Δέντσας από δεξιά παράλληλη σέντρα και ο Ζαχαριάδης πλασέ ΓΚΟΛ για το 4-0. Στο 27' σέντρα από αριστερά του Stoyan κεφαλιά πάσα του Ζαχαριάδη και απευθείας δεξί σουτ του Δρόντσα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 32' μπαίνει κάθετα ο Ζαχαριάδης περνάει δύο παίκτες από αριστερά και κάνει ασίστ στο Δέντσα που με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 5-0. Στο 33' βγάζει ωραία μπαλιά ο Σιάμης Ι. στο Stoyan που μπαίνει στην περιοχή, φέρνει τη μπάλα στο δεξί πόδι του και κάνει ένα δυνατό σουτ που αποκρούει ωραία ο τερματοφύλακας στη διαγώνια αριστερή γωνία του, η μπάλα δε βγαίνει κόρνερ και παίρνει το ριμπάουντ ο Κουλιάλης για να κάνει παράλληλη ψηλοκρεμαστή σέντρα από δεξιά και με το κεφάλι ο Ζαχαριάδης να βάλει το ΓΚΟΛ και το τέταρτο δικό του κάνοντας το 6-0. Στο 36' εκτελεί οφσάιντ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Σερρών, ο αμυντικός ξαναδίνει στον τερματοφύλακα και υπό την πίεση του Stoyan κάνει λάθος, του κλέβει τη μπάλα και με σουτ στην κλειστή του γωνία κάνει το ΓΚΟΛ για το 7-0.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' τρεις αλλαγές Παπαδόπουλος Στ. αντί Nikolakiev St., Χίτζιος Αθ. αντί Δρόντσα Στ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Ζαχαριάδης Γ., τα δύο τελευταία μικρά παιδιά της ομάδας μας. Στο 48' πάσα του Αλικότση από αριστερά προς το κέντρο έξω από τη μεγάλη περιοχή στον Οκταπότη που κάνει ωραίο δυνατό δεξί σουτ για να αποκρούσει δύσκολα στη δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 60' θα διεισδύσει ο επιθετικός του Ηρακλή Σερρών, αλλά το σουτ που κάνει δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα μας Σλιάκα που μπλοκάρει σταθερά. Στο 62' εκτέλεση φάουλ αριστερά σε επιθετικό του Ηρακλή, αυτός μπαίνει στη μεγάλη περιοχή από αριστερά, σουτ δυνατό αποκρούει ο Σλιάκας και η μπάλα μετά πάει στη συμβολή των δοκαριών και μπροστά, νέο σουτ από άλλο επιθετικό στη μικρή περιοχή ξανά αποκρούει ο Σλιάκας, νέο σουτ και η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και ο Κουλιάλης απομακρύνει μακριά για να πάρει τη μπάλα στο Δέντσα λίγο πριν το κέντρο του γηπέδου, να προχωρήσει προς την αντίπαλη περιοχή φτάνοντας δεξιά από τη μεγάλη περιοχή και κάνοντας τη σέντρα να κοντρολάρει ο Αλικότσης και να κάνει σουτ λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα. Στο 71' ο Μανδέλας κερδίζει τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και κάνει διείσδυσει προς το αντίπαλο τέρμα μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και κάνει ένα χλιαρό δεξί (όχι το καλό του) σουτ και αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 72' ότι δε μπόρεσε ο Μανδέλας ένα λεπτό πριν το κάνει τώρα με δυνατό διαγώνιο αριστερό (αυτή τη φορά) σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή για το ΓΚΟΛ και το 8-0. Στο 73' μοναδική ευκαιρία για το παρθενικό του γκολ στη μεγάλη ομάδα χάνει ο Τσιντσάρης μπροστά από τον τερματοφύλακα, (δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του) ύστερα από ασίστ του Κουλιάλη. Στο 75' κάθετη μπαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή από το Δέντσα στον Οκταπότη και από δεξιά και καλή θέση στέλνει τη μπάλα με σουτ άουτ. Στο 76' σέντρα από δεξιά του Δέντσα και με αριστερό σουτ ο Αλικότσης άουτ. Στο 82' πάσα του Δέντσα στον Αλικότση που μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, ντριπλάρει τον τερματοφύλακα και από αριστερά και πλάγια πλασάρει για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το ΓΚΟΛ για το 9-0. Στο 85' σέντρα από αριστερά του Παπαδόπουλου, ο Χίτζιος βάζει το πόδι του η μπάλα δε πάει στα δίχτυα αλλά ποιο αριστερά και με πλασέ ο Τσιντσάρης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για το παρθενικό του ΓΚΟΛ και το 10-0.

Τελικό Αποτέλεσμα: 10-0

Αλλαγές: Παπαδόπουλος Στ. αντί Nikolakiev St., Χίτζιος Αθ. αντί Δρόντσα Στ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Ζαχαριάδης Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Αθ.
  8. Δρόντσας Στ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Nikolakiev S.
  12. Παπαδόπουλος Στ.
  13. Μπιλιούμπασης Ν.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Τσιντσάρης Πασχ.
  17. Λιόσιος Δ.
  18. Κεχλιμπάρης Γ.




1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ στους παικτες και στον προπονητη !!
    Μια ομαδα σοβαρη και συμπαγης που συνδυασε ταλεντο και πετρα!!
    Κι επιτελους παθος για νικη απο τους νεαρους ποδοσφαιριστες !!!!
    καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή