7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Επιβλητική Νίκη στην 1η αγωνιστική της ΑΣΤΡΑΠΗΣ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 1η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με...
τη Δόξα Κ. Καμήλας, στην έδρα μας, (γήπεδο Παλαιοκάστρου). Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  Κ. ΚΑΜΗΛΑ   4-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 1' ωραία πρώτη ευκαιρία από το Ζαχαριάδη. Στο 4' δυνατό σουτ από το Stoyan άουτ. Στο 8' σέντρα από αριστερά του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας, κεφαλιά από το Ζαχαριάδη και λίγο άουτ. Στο 9' εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Σιάμη κεφαλιά του Stoyan μέσα από τη μικρή περιοχή και ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 12' μέσα στη μεγάλη περιοχή και από δεξιά Δέντσας στο Δρόντσα, αυτός στρώνει στον Οκταπότη που κάνει δυνατό διαγώνιο σουτ και η μπάλα λίγο άουτ. Στο 13' σέντρα του Δρόντσα στο Ζαχαριάδη, αυτός κεφαλιά και η μπάλα σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 21' ένα-δύο Stoyan με το Σιάμη Στ. από αριστερά, με τον τελευταίο να δίνει στο Δρόντσα και αυτός σέντρα κοντινή και ο επερχόμενος Ζαχαριάδης με κεφαλιά να κάνει το ΓΚΟΛ και το 2-0. Στο 24' ο Κεχλιμπάρης πάσα στον Οκταπότη περνάει έναν αμυντικό και έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνει το σουτ, χτυπάει σε αμυντικό και κόρνερ. Στο 26' φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά, (ο Ζαχαριάδης μπροστά από το τείχος των παικτών της Κ.Καμήλας), εκτελείται το φάουλ από το Κεχλιμπάρη με πάσα στο Ζαχαριάδη και αυτός με πάσα στο Δρόντσα και πιο δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή, (κάνοντας ένα τρίγωνο με το Κεχλιμπάρη) και με δυνατό σουτ ο Δρόντσας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 3-0. Στο 36' κλέβει ο Δέντσας στο κέντρο και μπροστά και κάνει σουτ από 40 μέτρα και η μπάλα άουτ. Στο 41' ανάποδο ψαλίδι από το Ζαχαριάδη και αποκρούει σταθερά ο τερματοφύλακας της Κ.Καμήλας.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 55' σέντρα από αριστερά του Stoyan απευθείας σουτ από δεξιά του Δέντσα και η μπάλα άουτ. Στο 57' αλλαγή Κουλιάλης Δ. αντί Κούκα Μ. Στο 59' σέντρα από δεξιά του Κουλιάλη αποκρούει αμυντικός στο πρώτο δοκάρι, ξανά η μπάλα στον Κουλιάλη απευθείας σέντρα και μονοκόμματο σουτ από τον Οκταπότη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 65' σουτ από αριστερά του Σιάμη Στ. άουτ. Στο 65' αλλαγή Λιόσιος Δ. αντί Λιόσιος Γ. και Κούδας Ν. αντί Σιάμη Ι. Στο 69' εκτέλεση κόρνερ σουτ του Stoyan άουτ. Στο 72' από αριστερά ο Stoyan πασάρει ποιο αριστερά στο Σιάμη Στ. αυτός κάνει σέντρα και στο κέντρο της άμυνας ο Ζαχαριάδης με κεφαλιά κάνει το ΓΚΟΛ και το 4-0. Στο 80' η ποιο αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού για την Κ.Καμήλα με τον Πιατόπουλο έξω από τη μεγάλη περιοχή και από αριστερά πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό με φάλτσο σουτ και η μπάλα πάει λίγο άουτ. Στο 89' σουτ το Δρόντζα αποκρούει ο τερματοφύλακας της Κ.Καμήλας στη δεξιά του γωνία. Στο 91' από αριστερά και έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Stoyan πιάνει ένα διαγώνιο δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 4-0

Αλλαγές: Κουλιάλης Δ. αντί Κούκα Μ., Λιόσιος Δ. αντί Λιόσιος Γ. και Κούδας Ν. αντί Σιάμη Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Σιάμης Στ.
  6. Δέντσας Αθ.
  7. Δρόντσας Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Nikolakiev S.
  12. Σπαχή Γ.
  13. Κουλιάλης Δ.
  14. Μανδέλας Ι.
  15. Σοκόλης Νικ.
  16. Παπαδόπουλος Στ.
  17. Λιόσιος Δ..
  18. Κούδας Ν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου