7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ωραίο ματς αλλά ... "Χ"


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 7η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Θρακικό Α. Μητρουσίου, στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  Α. ΜΗΤΡΟΥΣΙ  0-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 31' ο Τσιντσάρης κάνει ωραία απόκρουση στο τετ-α-τετ που έβγαινε ο επιθετικός του Α.Μητρουσίου. Στο 36' αλλαγή Σπαχής Γ. αντί Μαλαματένιος Β. Στο 39' ωραίο σουτ του Δέντσα Πασχ. πάει άουτ. Στο 40' σέντρα από δεξιά του Δέντσα Πασχ. κεφαλιά του Stoyan αλλά η μπάλα πάει άουτ. Στο 42' νέο σουτ του Δέντσα Πασχ. από 30 μέτρα αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 52' ωραία διείσδυση του Αλικότση, αλλά το σουτ καταλήγει άουτ. Στο 54' εκτέλεση κόρνερ από τον Αλικότση και σουτ από τον Κούκα πάει άουτ. Στο 70' σουτ του Stoyan λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73' ευκαιρία από το Α.Μητρούσι στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας. Στο 74' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Κουλιάλης Δ. Στο 80' μπαίνει ο Αλικότσης από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που εξαπολύει πάει στο κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 85' αλλαγή Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Αλικότσης Ι. Στο 95' σουτ του Σπαχή από δεξιά η μπάλα χτυπάει στον αμυντικό και κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ σουτ του Stoyan στην πλάτη ενός αμυντικού και λήξη του αγώνα.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Αλλαγές:
 Σπαχής Γ αντί Μαλαματένιος Β., Τσελεκίδη Μπ. αντί Κουλιάλης Δ. και Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Αλικότσης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Δέντσας Αθ.
  3. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Μανδέλας Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Πασχ.
  8. Κούκας Μ.
  9. Αλικότσης Ι.
  10. Nikolakiev S.
  11. Μαλαματένιος Β.
  12. Σπαχής Γ.
  13. Γκένιος Δ.
  14. Τσελεκίδης Μπ.
  15. Γκουντέλης Χ.
  16. Ψαρράς  Δ.
  17. Χατζηκώτσιος Δ.
  18. Τσιντσάρης Δ. του Ι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου