7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

1η εκτός έδρας ΝΙΚΗ


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 8η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με τον Άρη Ποντισμένου, στο Ποντισμένο. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  1-2

Στο 1ο ημίχρονο και στο 18' τετ-α-τετ του Κούκα που το πλασέ του πάει άουτ και χάνεται μοναδική ευκαιρία. Στο 34' φάουλ του Αλικότση κεφαλιά του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 36' αλλαγή Μαλαματένιος Β. αντί Ψαρράς Δ. Στο 38' σέντρα του Σπαχή από δεξιά λάθος κοντρόλ του αμυντικού και ερχόμενος από αριστερά ο Μαλαματένιος κάνει δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 40' δυνατό σουτ από το Δέντσα Πασχ. άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' σουτ του Αλικότση άουτ. Στο 49' σουτ αυτή τη φορά από το Μαλαματένιο λίγο άουτ. Στο 52' μπαίνει από αριστερά ο Stoyan κάνει την κατάλληλη στιγμή την παράλληλη σέντρα και ο Σπαχής βάζει το κεφάλι (μέσα στη μικρή περιοχή), κάνει την κεφαλιά η μπάλα σκάει μπροστά και πάει στο οριζόντιο δοκάρι για να απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 63' αλλαγή Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Λιόσιος Δ. Στο 70' ο Μαλαματένιος μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής παίρνει τη μπάλα, βγαίνει στο τετ-α-τετ περνάει τον τερματοφύλακα και το πλασέ του το βγάζει πάνω στη γραμμή ο επερχόμενος αμυντικός για να γλυτώσει η ομάδα του το γκολ και να χαθεί μεγάλη ευκαιρία. Στο 76' δίνεται ένα φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ( η μπάλα χτυπάει στον πεσμένο Δέντσα από φάουλ που του είχε γίνει και ο διαιτητής δίνει χέρι), στην απευθείας εκτέλεση ο Τακτάκης Χρ. του Ποντισμένου, η μπάλα χτυπάει σε ένα κεφάλι στο τείχος που είχε στηθεί αλλάζει πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα μας Τσιντσάρη για να μπει γκολ και το 1-1. Στο 81' δίνεται πέναλτι σε ανατροπή που έκανε ο Μανδέλας με το διαιτητή να του δίνει διπλή κίτρινη (κόκκινη). Στην εκτέλεση του ο Τακτάκης στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 82' ωραίο σουτ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 88' σέντρα από δεξιά του Κούκα αναμπουμπούλα στην άμυνα φτάνει η μπάλα στον Αλικότση κάνει το σουτ με το αριστερό και η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 91' αυτή τη φορά φεύγει από δεξιά ο Σπαχής για να κάνει τη σέντρα και με δεξί εξωτερικό φάλτσο ο Τσιντσάρης Δ. του Ι. κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-2.

Τελικό αποτέλεσμα 1-2.

Αλλαγές:
 Μαλαματένιος Β. αντί Ψαρράς Δ. και Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Λιόσιος Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Λιόσιος Δ.
  3. Ψαρράς Δ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Μανδέλας Ι.
  6. Δέντσας Πασχ.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Κούκας Μ.
  9. Αλικότσης Ι.
  10. Nikolakiev S.
  11. Σπαχής Γ.
  12. Μαλαματένιος Β.
  13. Γκένιος Δ.
  14. Χατζηκώτσιος Δ.
  15. Γκουντέλης Χ.
  16. Σκρόντας Β.
  17. Τσιντσάρης Δ. του Ι.
  18. Τσίντσιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου