7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ξανά στο κόλπο της 5η θέσης με Νίκη


Ολοκληρώθηκε το εξ΄ αναβολής 20ο παιχνίδι της ομάδας μας με τη Δόξα Τριάδας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΤΡΙΑΔΑ 2-0.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 20' σουτ του Μπέτα κοντράρει η μπάλα σε αμυντικό παίκτη της Τριάδας πάει η μπάλα στο Δέντσα που σουτάρει και διώχνει άλλος αμυντικός τη μπάλα. Στο 21' σουτ του Stoyan άουτ. Στο 31' νέο σουτ αυτή τη φορά από τον Κουλιάλη λίγο άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο αλλαγή στο 45' Σιάμης αντί Σπαχή. Στο 50' μία αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Τριάδας παίρνει τη μπάλα ο Χατζηκώτσιος, ο οποίος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση σφυρίζει το πέναλτι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αλικότσης εκτελεί το πέναλτι και στέλνει αλλού τη μπάλα και αλλού τον τερματοφύλακα και το ΓΚΟΛ για το 1-0
Στο 55' κόρνερ του Δέντσα κεφαλιά του Σιάμη και διώχνει τη μπάλα αμυντικός της Τριάδας. Στο 65' ωραίο πλασέ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 68' εκτέλεση φάουλ από τον Κακά (Λιόσιος Γ.) χτυπάει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ. Στο 74' απευθείας φάουλ του Stoyan από δεξιά καταλήγει άουτ. Στο 76' ωραία σέντρα από δεξιά του Κούκα μέσα στην περιοχή περνάει η μπάλα από το Δέντσα και ένα αμυντικό και καταλήγει στο Χατζηκώτσιο, που από πλεονεκτική θέση στέλνει τη μπάλα άουτ και χάνει μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ. Στο 78' αλλαγή Σκρόντας αντί Κουλιάλη. Στο 79' νέα μοναδική ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Χατζηκώτσιου αποκρούει ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια η μπάλα πάει στο Δέντσα που κάνει νέο σουτ και απομακρύνει αμυντικός. Στο 83' κεφαλιά του Stoyan λίγο άουτ. Στο 86' σουτ του Stoyan η μπάλα κόρνερ. Στο 86' αλλαγή Λεμονίδης αντί Χατζηκώτσιου. Στο 90' ωραίο σουτ του Σιάμη άουτ. Στο 92' ωραία συρτή σέντρα από αριστερά προς τα δεξιά και μπροστά από το Δέντσα, που βγάζει το Σκρόντα μόνο προς την εστία και δεξιά, φέρνει τη μπάλα μπροστά του και εξαπολύει έναν κεραυνό διαγώνιο από δεξιά προς αριστερά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το ΓΚΟΛ για το 2-0.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0.

Αλλαγές:
 Σιάμης Ι. αντί Σπαχή Γ., Σκρόντα Β. αντί Κουλιάλης Δ. του Νικ. και Λεμονίδη Ρ. αντί Χατζηκώτσιο Δ.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Μπέτας Κ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Λιόσιος Δ.
  7. Κούκας Μ.
  8. Δέντσας Αθ.
  9. Nikolakiev S.
  10. Σπαχής Γ.
  11. Χατζηκώτσιος Δ.
  12. Αρετζής Δ.
  13. Σιάμης Ι.
  14. Σκρόντας Β.
  15. Κουλιάλης Δ. του Πασχ.
  16. Λεμονίδης Ρ..
  17. Βαλσαμάκης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου