7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Υπεροχή αλλά ήττα στο 87' με την Καρπερή

Ολοκληρώθηκε το 21ο παιχνίδι της ομάδας μας με το Μ. Αλέξανδρο Καρπερής. Το αποτέλεσμα ήταν...ΚΑΡΠΕΡΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ 2-1.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 10' φοβερή απόκρουση από τον τερματοφύλακα μας Σλιάκα σε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από παίκτη της Καρπερής. Στο 18' σουτ του Κουλιάλη χτυπάει η μπάλα σε έναν αντίπαλο αμυντικό και κόρνερ. Στο 28' γκολ για την Καρπερή και 1-0. Στο 34' φάουλ από δεξιά του Βαλσαμάκη ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δέντσα και η μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 40' ωραία πάσα του Σπαχή βγάζει μόνο του το Δέντσα σε τετ-α-τετ, αλλά ο τελευταίος σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο αλλαγή στο 45' Σιάμης αντί Κουλιάλη. Στο 53' μία ακόμα μοναδική ευκαιρία, αυτή τη φορά με το Σπαχή που σουτάρει άουτ από δεξιά. Στο 55' νέα ευκαιρία από αριστερά αυτή τη φορά από το Δέντσα που σουτάρει άουτ. Στο 75' απευθείας φάουλ του Κούδα αποκρούει ωραία ο τερματοφύλακας της Καρπερής. Στο 85' κεφαλιά από το Stoyan σε εκτέλεση κόρνερ του Δέντσα από δεξιά, αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 87' στη μοναδική ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο για την Καρπερή, δυνατό σουτ από τον επιθετικό τους διαγώνια στη δεξιά γωνία του Σλιάκα και το γκολ για το 2-1
Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Αλλαγές:
Σιάμης Ι. αντί Κουλιάλης Δ. του Νικ.
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
 1. Σλιάκας Γ.
 2. Κούκας Μ.
 3. Μπέτας Κ.
 4. Λιόσιος Δ.
 5. Αλικότσης Ι.
 6. Βαλσαμάκης Β.
 7. Κουλιάλης Δ. του Ν.
 8. Σπαχής Γ.
 9. Κούδας Ν.
 10. Nikolakiev S.
 11. Δέντσας Αθ.
 12. Σιάμης Ι.
 13. Σκρόντας Β.
 14. Χατζηκώτσιος Δ.
 15. Κουλιάλης Δ. του Πασχ.
 16. Λιόσιος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου