7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη με τους Επτάμυλους στην έδρα μαςΟλοκληρώθηκε το 13ο παιχνίδι της ομάδας μας με το Μακεδονικό Επταμύλων στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ    2-1.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 5' κάθετη πάσα του Stoyan στο Σπαχή μέσα στην περιοχή, σουτ και απομακρύνει ο αμυντικός. Στο 9' σουτ του Σπαχή μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά λίγο άουτ. Στο 11' σέντρα από δεξιά του Κουλιάλη ωραία κεφαλιά ψαράκι του Stoyan από το ύψος του πέναλτι, αποκρούει ο τερματοφύλακας και με τη βοήθεια του αμυντικού διώχνουν τη μπάλα εκτός περιοχής. Στο 19' εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του Αλικότση η μπάλα πάει μέσα στην περιοχή και αριστερά στο Δέντσα, ο οποίος αποφεύγει ωραία έναν αμυντικό και σουτάρει στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα για το ΓΚΟΛ και το 1-0. Στο 38' σουτ έξω από την περιοχή του Αλικότση και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

Το 2ο ημίχρονο και στο 52' ο Stoyan δίνει τη μπάλα στον Αλικότση στο κέντρο του γηπέδου και αυτός τροφοδοτεί ψηλοκρεμαστά στον Κούκα φαίνεται ότι θα αποκρούσει ο αμυντικός όπου με το κεφάλι κάνει γκέλα για να πάρει τη μπάλα ο Κούκας και να βγει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα όπου τον πλασάρει με το αριστερό για να αποκρούσει το τερματοφύλακας και με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει. Στο 58' βγαίνει ο Κούκας αλλαγή λόγω τραυματισμού και μπαίνει ο Μπέτας. Στο 67' ανάποδο ψαλίδι από το Σπαχή μέσα από την περιοχή και δεξιά η μπάλα άουτ. Στο 69' σουτ του Βαλσαμάκη άουτ. Στο 74' εκτέλεση φάουλ από αριστερά για τους Επτάμυλους, πιάνει την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή ο Αλικότσης αλλά όχι τόσο καλά και η μπάλα πάει προς το τέρμα μας, όπου Μανδέλας αποσοβεί το γκολ κάνοντας όμως χέρι, το οποίο σφυρίζει ο διαιτητής και δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο Μανδέλα. Στο 75' γίνεται η εκτέλεση του πέναλτι και το γκολ για την ισοφάριση της ομάδα των Επταμύλων για το 1-1. Στο 80' μπαίνει ο Χατζηκώτσιος αντί του Σπαχή. Στο 83' πάσα του Αλικότση στο Δέντσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος μπαίνει μέσα στην περιοχή αποφεύγει έναν αμυντικό αδειάζοντας τον και από πλεονεκτική θέση πλασάρει επάνω στον τερματοφύλακα. Στο 87' εκτέλεση φάουλ από τον Αλικότση η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και πάει άουτ στο πάνω μέρος των διχτύων. Στο ίδιο λεπτό μπαίνει στον αγώνα ο Λεμονίδης αντί του Κουλιάλη. Στο 88' ο Αλικότσης έξω από την περιοχή και δεξιά σουτάρει πάνω στην πλάτη του αμυντικού που βρίσκεται μπροστά του, η μπάλα επιστρέφει ξανά σε αυτόν και πασάρει δεξιά του στο Δέντσα ο οποίος προχωράει λίγο ακόμα ποιο μπροστά και σεντράρει στο Stoyan όπου στη διεκδίκηση με τον αμυντικό, ο αμυντικός κάνει χέρι και ο διαιτητής σφυρίζει το πέναλτι για την ομάδα μας και δίνει δεύτερη κίτρινη  για την κόκκινη στον αμυντικό. Στο 89' εκτέλεση του πέναλτι από τον Αλικότση, ο τερματοφύλακας πέφτει από τη σωστή πλευρά, ακουμπάει λίγο αλλά το σουτ ήταν δυνατό και η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 2-1. Στο 92' ο αμυντικός των Επταμύλων πάει να διώξει την μπάλα, αυτή πηγαίνει στον Αλικότση και από τα 35 μέτρα πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό δυνατό σουτ με τη μία και ύστερα από υπερπροσπάθεια και με κίνηση προς τα πίσω ο τερματοφύλακας αποκρούει όσο χρειαζόταν για να πάει η μπάλα κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικό αποτέλεσμα 2-1.

Αλλαγές:
 Μπέτας Κ. αντί Κούκα Μ., Χατζηκώτσιος Δ. αντί Σπαχή Γ. και Λεμονίδης Ρ. αντί   Κουλιάλης Δ. του Ν. 

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
 1. Σλιάκας Γ.
 2. Κουλιάλης Δ. του Ν. 
 3. Λιόσιος Δ.
 4. Λιόσιος Γ.
 5. Μανδέλας Ι.
 6. Αλικότσης Ι.
 7. Κούκας Μ.
 8. Βαλσαμάκης Β.
 9. Σπαχής Γ.
 10. Nikolakiev S.
 11. Δέντσας Αθ.
 12. Μπέτας Κ.
 13. Χατζηκώτσιος Δ.
 14. Σκρόντας Β.
 15. Τσιντσάρης Δ.
 16. Λεμονίδης Ρ.
 17. Τσίντσιος Κ.
 18. Κουλιάλης Δ. του Πασχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου