7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΩΡΟ η Ισοπαλία στον Προβατά

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 1η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με την Ελπίς Προβατά στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...




ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΠΡΟΒΑΤΑΣ     2-2


Στο 1ο ημίχρονο στο 4' κόρνερ από δεξιά του Χίτζιου κεφαλιά του Σπαχή και άουτ. Στο 6' σουτ του Δέντσα άουτ. Στο 8' σέντρα από δεξιά του Δέντσα κοντρόλ από το Σπαχή και σε δεύτερο χρόνο δεξί σουτ πλασέ και η μπάλα ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 33' πρώτη προσπάθεια στα καρέ μας σε φάουλ από αριστερά για τον Προβατά κεφαλιά του επιθετικού και μπλοκάρισμα από το Σλιάκα. Στο 37' φάουλ από δεξιά του Σοκόλη πάσα ποιο δεξιά στο Χίτζιο που κάνει τη σέντρα σουτ και αποκρούει ο τερματοφύλακας του Προβατά δύσκολα σε κόρνερ. Στο 43' λάθος στην επίθεση μας και βγαίνει μπαλιά στην αντεπίθεση 2 επιθετικοί με 2 αμυντικούς μας και έρχεται η ισοφάριση για τον Προβατά σε κενό τέρμα και ΓΚΟΛ για το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 48' σέντρα από δεξιά του Χίτζιου σουτ του Σίμου από καλή θέση και η μπάλα πάει άουτ. Στο 50' σουτ του Σπαχή μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας. Στο 55' πάσα του Χίτζιου στο Σπαχή που σε πρώτο χρόνο κάνει τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά ο Σίμος κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-1. Στο 61' ευκαιρία για τον Προβατά σε τετ-α-τετ το πλασέ όμως πάει άουτ. Στο 64' ο Προβατάς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Λιόσιου Δ. στο επιθετικό τους που έβγαινε σε τετ-α-τετ, (ήταν παράβαση, τράβηξε τον επιθετικό όπως φαίνεται και στο βίντεο, αλλά έξω από τη μεγάλη περιοχή), ο διαιτητής είπε συνεχίστε. Στο 68' αλλαγή Βαλσαμάκης Β. αντί Δέντσας Αθ. Στο 72' αλλαγή Μπέτας Ζ. αντί Δαουλτζής Δ. Στο 75' δυνατό αριστερό σουτ του Μανδέλα αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας και ο αμυντικός διώχνει σε κόρνερ. Στο 77' ευκαιρία για τον Προβατά μπλοκάρει ο Σλιάκας. Στο 81' φάουλ από 40+ μέτρα για τον Προβατά από τον Καλπακίδη που κάνει δυνατό σουτ, με το Σλιάκα λόγω του ήλιου και τη λάθος εκτίμηση του, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του και καταλήγει στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το δώρο 2-2. Στο 90' απευθείας φάουλ του Προβατά από καλή θέση πάει η μπάλα άουτ.

Τελικό Αποτέλεσμα: 2-2

Αλλαγές:  Βαλσαμάκης Β. αντί Δέντσας Αθ., Μπέτας Ζ. αντί Δαουλτζής Δ. και  Παπακωνσταντίνου Κ. αντί Σίμος Κυρ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Δαουλτζής Δ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Λιόσιος Δ.
  6. Σοκόλης Νικηφ.
  7. Σίμος Κυρ.
  8. Δέντσας Αθ.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Τσιντσάρης Πασχ.
  11. Χίτζιος Αθ.
  12. Μπέτας Ζ.
  13. Μπιλιούμπασης Κ.
  14. Παπακωνσταντίνου Κ.
  15. Προυσανίδης Αλ.
  16. Σκρόντας Β.
  17. Αγγελίδης.
  18. Βαλσαμάκης Β.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου