7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Κύπελλο: Σκοτωμένοι - Πεθαμένοι 3-2

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 30/08/2015 για την 1η φάση Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σερρών ο αγώνας...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ      3-2


στο γήπεδο Βαμβακοφύτου.

Ανέτοιμες και οι δύο ομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, (γι' αυτό και ο τίτλος), με φάσεις και γκολ λόγω λαθών.

Στο 1ο ημίχρονο και στο 3' πλάγιο άουτ από δεξιά του Χίτζιου στο Σοκόλη που κάνει τη σέντρα, κεφαλιά του Σίμου και ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 16' κόρνερ από δεξιά για το Ν.Πετρίτσι κεφαλιά του Ζλατίντση και ΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 19' σουτ από το Σοκόλη άουτ. Στο 20' γίνεται μία φάση όπου το Ν.Πετρίτσι ζήτησε πέναλτι. Στο 25' χάνει καλή ευκαιρία το Ν.Πετρίτσι αλλά ο τερματοφύλακας μας Τσιντσάρης αποκρούει το σουτ του επιθετικού. Στο 36' ευκαιρία του Χίτζιου από λάθος της άμυνας με το σουτ του να πάει άουτ. Στο 43' νέα ευκαιρία από το Χίτζιο, αυτή τη φορά το σουτ του αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ν.Πετριτσίου σε κόρνερ.

1ο Ημίχρονο 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 48' ευκαιρία για το Ν.Πετρίτσι η μπάλα άουτ. Στο 50' νέα ευκαιρία για το Ν.Πετρίτσι αποκρούει ο Τσιντσάρης και διώχνει ο αμυντικός Λιόσιος. Στο 62' αλλαγή Παπακωνσταντίνου Καντί Μπέτας Ζ. Στο 64' λάθος της άμυνας βγαίνει ο Αραμπατζής στο τετ-α-τετ και πλασάρει για το ΓΚΟΛ και το 1-2. Στο 66' αλλαγή Μπιλιούμπασης Κ. αντί Δαουλτζής Δ. Στο 70' αλλαγή Προυσανίδης Αλαντί Τσιντσάρης Δ. Στο 75' μοναδική ευκαιρία του Τσιντσάρη Πασχ. σε τετ-α-τετ, αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 76' εξαιρετική πάσα του Χίτζιου στον κενό χώρο για τον Τσιντσάρη Πασχ. και ότι δεν έκανε πριν από ένα λεπτό το κάνει τώρα με το σουτ του να πάει στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 2-2. Στο 78' ο επιθετικός του Ν.Πετριτσίου χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-3 με τον τερματοφύλακα μας Προυσανίδη να κάνει πολύ καλή απόκρουση και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια σταθερά τη μπάλα. Στο 86' ΓΚΟΛ και 3-2 για την ανατροπή με το ψηλοκρεμαστό ανάποδο πλασέ του Τσιντσάρη Πασχ. μετά από το λάθος του τερματοφύλακα του Ν.Πετριτσίου. Στο 89' ευκαιρία για το Ν.Πετρίτσι με τον Προυσανίδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Τελικό Αποτέλεσμα 3-2 και πέρασμα στην επόμενη φάση Κυπέλλου για την ΑΣΤΡΑΠΗ.

Αλλαγές: Παπακωνσταντίνου Καντί Μπέτας Ζ., Μπιλιούμπασης Κ. αντί Δαουλτζής Δ. και Προυσανίδης Αλαντί Τσιντσάρης Δ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Μπέτας Ζ.
  3. Δαουλτζής Δ.
  4. Σκρόντας Β.
  5. Λιόσιος Γ.
  6. Σοκόλης Νικηφ.
  7. Σίμος Κυρ.
  8. Βαλσαμάκης Β.
  9. Τσιντσάρης Πασχ.
  10. Κιοσσές Κ.
  11. Χίτζιος Αθ.
  12. Παπακωνσταντίνου Κ.
  13. Μπιλιούμπασης Κ.
  14. Λιόσιος Δ.
  15. Προυσανίδης Αλ.
  16. Τσιντσάρης Πασχ του Π.
  17. Nikolakiev S.
  18. Αγγελίδης Π.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου