7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Με Νίκη επί της Βυρώνειας τελειώνει τη σεζόν η ΑΣΤΡΑΠΗ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 26η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τη Δόξα Βυρώνειας στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...




ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΒΥΡΩΝΕΙΑ     3-1


Στο 1ο ημίχρονο στο 5’ σέντρα από δεξιά του Stoyan προσπαθεί για την κεφαλιά ο Χίτζιος (μπορεί να έγινε και πέναλτι) και απομακρύνει ο αμυντικός. Στο 7’ σέντρα από δεξιά του Σαββίδη πλασέ του Stoyan και η μπάλα κόρνερ από την παρεμβολή του αμυντικού. Στο 13’ πλασέ του Σαββίδη αποκρούει εύκολα ο τερματοφύλακας. Στο 18΄η πρώτη καλή στιγμή για την Βυρώνεια σε κόρνερ από αριστερά κεφαλιά του επιθετικού και άουτ. Στο 21’ φάουλ για τη Βυρώνεια αποκρούει ο Τσιντσάρης. Στο 26’ σέντρα από δεξιά του Κούκα δεν πιάνει την κεφαλιά ο Stoyan και η μπάλα πάει στο Σαββίδη και με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 39’ κόρνερ από αριστερά για τη Βυρώνεια αναμπουμπούλα στην άμυνα και ο Προφυλλίδης Λαζ. με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-1, παρά την προσπάθεια του Ράμναλη να το σώσει επάνω στη γραμμή.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47’ σέντρα του Ράμναλη άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα της Βυρώνειας , η μπάλα πάει αριστερά στο Σαββίδη που κάνει τη σέντρα και ο επερχόμενος Stoyan κάνει απευθείας το σουτ και με το κεφάλι ο αμυντικός διώχνει σε κόρνερ. Στο 49’ σέντρα για τη Βυρώνεια από δεξιά στον αμαρκάριστο επιθετικό δεξιά που χάνει μοναδική ευκαιρία. Στο 57’ σέντρα του Σιάμη Στ. από αριστερά κεφαλιά πάσα του Σπαχή στον Τσιντσάρη που δυσκολεύεται να πλασάρει με την πίεση που δέχεται και χάνει την ευκαιρία. Στο 61’ αλλαγή Μπέτας Ζ. αντί Χίτζιος Αθ. Στο 73’ αλλαγή Βαλσαμάκης Β. αντί Nikolakiev S. Στο 74’ σέντρα του Σαββίδη από αριστερά κεφαλιά του Μπέτα και αποκρούει ο τερματοφύλακας της Βυρώνειας. Στο 83’ απευθείας φάουλ του Σιάμη Στ. και η μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 2-1. Στο 91’ πάσα του Σαββίδη από αριστερά στο Σιάμη Στ. που σεντράρει, λάθος απόκρουση του αμυντικού της Βυρώνειας ο Μπέτας κάνει την προβολή και πασάρει στον Τσιντσάρη που με μια ωραία προσποίηση ξεγελάει τον τερματοφύλακα, αποφεύγει το τάκλιν του αμυντικού και με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 3-1 σε έξαλλους πανηγυρισμούς του.

Τελικό Αποτέλεσμα: 3-1

Αλλαγές:  Μπέτας Ζ. αντί Χίτζιος Αθ. και  Βαλσαμάκης Β. αντί Nikolakiev S.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Σπαχής Ι του Γ.
  6. Κιοσσές Κ.
  7. Χίτζιος Αθ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Τσιντσάρης Π.
  10. Σπαχής Γ.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Μπέτας Ζ.
  13. Βαλσαμάκης Β.
  14. Μανδέλας Ι.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Σπαχής Ι του Δ.
  17. Σίσκος Γ.
  18. .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου