7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Σ' ένα (Χ) παιχνίδι το Γκολ έδινε νίκη - Ήττα με Γόνιμο

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 21η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με τη Σαλαμίς Γονίμου στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...



ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΓΟΝΙΜΟ    0-1


Στο 1ο ημίχρονο στο 2' μία ευκαιρία από το Νικολαΐδη του Γόνιμου. Στο 9' φάουλ από το Σίσκο η μπάλα άουτ.Στο 14' καλή ευκαιρία για το Γόνιμο από λάθος της άμυνας μας, που δε το εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός. Στο 34' πάσα του Χαριλάου στον κενό χώρο για το Σαββίδη, αλλά το σουτ πήγε άουτ. Στο 39' σουτ του Σίσκου άουτ. Στο 40' ευκαιρία για το Γόνιμο που περνάει ανεκμετάλλευτη, με την άμυνα να απομακρύνει.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' φάση διαρκείας από την Αστραπή, αλλά το σουτ του Χίτζιου πάει άουτ. Στο 58' χάνεται η ευκαιρία του αγώνα για την Αστραπή σε πάσα του Χαριλάου βγάζει το Σπαχή Γ. σε τετ-α-τετ, αλλά το μυτάκι του πάει άουτ. Στο 65' νέα χαμένη φάση με το Σπαχή Γ. να μην κάνει το σουτ. Στο 68' αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Κούκας Μ. Στο 72' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Χίτζιος Αθ. Στο 79' ΓΚΟΛ και 0-1 από τον Κιρίλ για το Γόνιμο, με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 81' αλλαγή Κιοσσές Κ. αντί Σπαχής Γ. Στο 88' σουτ του Σαββίδη αποκρούει ο τερματοφύλακας στη γωνία του. Στο 89' ευκαιρία από το Γόνιμο. Στο 93' σουτ του Σίσκου λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Τελικό Αποτέλεσμα: 0-1

Αλλαγές:  Σπαχής Ι. του Γ. αντί Κούκας Μ.,  Τσιντσάρης Πασχ. αντί Χίτζιος Αθ. και Κιοσσές Κ. αντί Σπαχής Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Χαριλάου Γ.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Χίτζιος Αθ.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Σπαχής Ι του Γ.
  13. Τσιντσάρης Π.
  14. Κιοσσές Κ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Μπέτας Ζ.
  17. Βαλσαμάκης Β.
  18. Μανδέλας Ι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου