7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΛΟΠΗ Βαθμών με αποφάσεις Διαιτητή

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 12η αγωνιστική της A' ερασιτεχνικής κατηγορίας (Ανώτερης) και για τον Α' όμιλο, με το Φωστήρ Α. Καμήλας στο γήπεδο μας. Το αποτέλεσμα ήταν...


ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΚΑΜΗΛΑ   1-2


Στο 1ο ημίχρονο στο 3' σέντρα του Nikolakiev από αριστερά κεφαλιά του Σπαχή και λίγο άουτ. Στο 7' εκτελεί φάουλ ο Τσεκιτσίδης της Α.Καμήλας από αριστερά και πλάγια σηκώνεται για κεφαλιά ο επιθετικός, δεν ακουμπά τη μπάλα ξεγελάει τον τερματοφύλακα μας και η μπάλα πάει απευθείας στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 0-1. Στο 15' τραυματίζεται ο Σίσκος και στο 17' αλλαγή Σιάμης Ι. αντί Σίσκος Γ. Στο 18' μία σε διάρκεια φάση με το τελικό σουτ του Οκταπότη να πάει άουτ. Στο 22' σέντρα από αριστερά του Σαββίδη το σουτ του Nikolakiev από καλή θέση χτυπάει η μπάλα στον αμυντικό και πλάγιο άουτ. Στο 30' Σαββίδης στον Οκταπότη αυτός ξανά στο Σαββίδη και το ξερό του αριστερό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το ΓΚΟΛ και το 1-1. Στο 44' κεφαλιά του Μανδέλα σε κόρνερ του Σιάμη Στ. πάει η μπάλα σε νέο κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 55' σουτ του Nikolakiev η μπάλα άουτ. Στο 56' πολύ καλή ευκαιρία από τον Οκταπότη σε πάσα του Nikolakiev πάει η μπάλα άουτ. Στο 58' αλλαγή Χαριλάου Γ. αντί Σαββίδης Αλ. Στο 61' ο Χαριλάου δεν προλαβαίνει να πλασάρει καλά τον τερματοφύλακα και χάνεται καλή ευκαιρία. Στο 67' φάουλ από δεξιά του Σιάμη Στ. και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 68' αλλαγή Tushev M. αντί Σπαχής Γ. Στο 72' σουτ του Χαριλάου η μπάλα φεύγει από τον τερματοφύλακα και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει πριν από τον Tushev. Στο 75' σε απευθείας φάουλ του Tushev ο τερματοφύλακας της Α.Καμήλας κάνει την απόκρουση του αγώνα στην κάτω αριστερή γωνία του με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 77' επέλαση του Χαριλάου από αριστερά πάσα στον Tushev αλλά το σουτ του πάει άουτ. Στο 81' φάουλ του Χαριλάου λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Α.Καμήλας. Στο 91' έχουμε κόκκινη για την Α.Καμήλα σε φάουλ επάνω στον Οκταπότη. Στο 96' δε δίνει πέναλτι ο διαιτητής σε καθαρή ανατροπή του Χαριλάου (ο αριστερός αμυντικός με το δεξί του χέρι σπρώχνει το Χαριλάου), και στη συνέχεια της φάσης ο Κούκας στο 97' και 30'' κάνει φάουλ και παίρνει κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη). Η απευθείας εκτέλεση του φάουλ από τον Τσεκιτσίδη κάνει το ΓΚΟΛ και το 1-2. Γίνεται η σέντρα η Αστραπή κερδίζει κόρνερ και ο διαιτητής σφυρίζει τέλος του παιχνιδιού χωρίς να αφήσει την εκτέλεση, με 9' αδικαιολόγητης καθυστέρησης.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-2

Αλλαγές:  Σιάμης Ι. αντί Σίσκος Γ., Χαριλάου Γ. αντί Σαββίδης Αλ. και Tushev M. αντί Σπαχής Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κούκας Μ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σίσκος Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Ράμναλης Γ.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Nikolakiev S.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Σαββίδης Αλ.
  12. Σιάμης Ι.
  13. Σπαχής Ι του Γ.
  14. Tushev M.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Τσιντσάρης Π.
  17. Χίτζιος Αθ.
  18. Χαριλάου Γ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου