7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Νίκη μέσα στην Κ.Καμήλα

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 16η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τη Δόξα Κ.Καμήλας στην Κ.Καμήλα. Το αποτέλεσμα ήταν...

Κ.ΚΑΜΗΛΑ  -  ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ    1-3


Στο 1ο ημίχρονο (δεν έχουν καταγραφεί τα πρώτα 30 λεπτά) και στο 39' μπαίνει από αριστερά ο Σιάμης Στ. πασάρει στο Ζαχαριάδη και αυτός στον Οκταπότη που το βγάζει μόνο του, αλλά το πλασέ του πάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44' νέα ευκαιρία από τον Οκταπότη σε σέντρα από αριστερά του Ζαχαριάδη, το πλασέ του πήγε άουτ. Στο 45' σέντρα από αριστερά του Σιάμη Στ. αποκρούει ο τερματοφύλακας, η μπάλα του φεύγει πάει στο Ζαχαριάδη και το αριστερό πλασέ του πάει ΓΚΟΛ για το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 51' χαμένη ευκαιρία για την Κ.Καμήλα, κόρνερ από αριστερά αλλά η κεφαλιά του επιθετικού πάει δίπλα από το αντίθετο κάθετο δοκάρι άουτ. Στο 53' σουτ του Αλικότση από 30 μέτρα η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό και πάει κόρνερ, ενώ ο τερματοφύλακας είχε εξουδετερωθεί. Στο 55' φάουλ από το Δρόντζα κεφαλιά πάσα του Ζαχαριάδη και από μισό μέτρο το αριστερό του Σιάμη Ι. πάει η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Στο 58' σέντρα από αριστερά του Σιάμη Στ., αλλά το αριστερό σουτ του Δρόντζα πάει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 59' ωραίο μπάσιμο από δεξιά του Κουλιάλη η πάσα του στο Ζαχαριάδη και με αριστερό σουτ κάνει το ΓΚΟΛ για το 0-2. Στο 63' σέντρα από αριστερά του Δρόντζα κεφαλιά του Ζαχαριάδη και το ΓΚΟΛ για το 0-3. Στο 64' αλλαγή Σακελλαρίου Κ. (νέο απόκτημα) αντί Μανδέλα Ι. Στο 69' αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 70' ευκαιρία από το Ζαχαριάδη σε πάσα του Δρόντζα, αλλά ο τερματοφύλακας τη στέλνει κόρνερ. Στο 74' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Ζαχαριάδη Γ. Στο 75' παραλίγο να βάλει γκολ στο πρώτο του παιχνίδι ο Σακελλαρίου, αλλά το δεξί του σουτ πήγε δίπλα αό το κάθετο δοκάρι άουτ. Στο 78' σουτ του Μολώζη για την Κ.Καμήλα κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-3. Στο 84' ωραία πάσα του Χίτζιου στο Σακελλαρίου, αυτός παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Δρόντζας σουτάρει άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Τελικό Αποτέλεσμα: 1-3

Αλλαγές: Σακελλαρίου Κ. αντί Μανδέλα Ι., Σπαχής Ι. του Γ. αντί Οκταπότης Ι. και Χίτζιος Αθ. αντί Ζαχαριάδη Γ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Κουλιάλης Δ.
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Σιάμης Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Δρόντζας Στ.
  12. Σακελλαρίου Κ.
  13. Τσιντσάρης Πασχ.
  14. Σπαχής Ι. του Γ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Σπαχής Ι του Δ.
  17. Μπέτας Ζ.
  18. Χίτζιος Αθ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου