7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κρύος καιρός; --> Θέρμανση ΑΣΤΡΑΠΗ

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 17η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Απόλλων Κωνσταντινάτου στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ   8-0


Στο 1ο ημίχρονο 8' σουτ του Αλικότση έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πάει άουτ. Στο 11' πάσα του Ζαχαριάδη στον Παπαδόπουλο και από πλεονεκτική θέση το σουτ του θα πάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 21' πάσα του Σιάμη Στ. στον Παπαδόπουλο και νέα καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ πήγε άουτ. Στο 23' νέα μοναδική ευκαιρία αυτή τη φορά του Ζαχαριάδη από ασίστ του Δρόντζα. Στο 26' σέντρα από αριστερά του Παπαδόπουλου και αυτή τη φορά ο Ζαχαριάδης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ και ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 27' αναγκαστική αλλαγή Σπαχής Ι. του Γ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 34' πάει να περάσει έναν αμυντικό ο Δρόντζα και η μπάλα χτυπάει στο χέρι του για να δώσει ο διαιτητής το πέναλτι για το Βαμβακόφυτο. Στο 35' εκτέλεση από το Ζαχαριάδη και ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 41' πάσα του Σιάμη Στ. αριστερά στο Μανδέλα που κάνει το αριστερό σουτ χτυπά σε αμυντικό και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Στο 42' ατομική προσπάθεια του Σιάμη Στ. και με αριστερό κάνει το παρθενικό ΓΚΟΛ και το 3-0. Στο 43' σουτ του Σιάμη Στ. αποκρούει ο τερματοφύλακας χάνει τη μπάλα και ο ερχόμενος Μανδέλας με αριστερό πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ και το 4-0. Στο 44' ο Κουλιάλης μπαίνει από δεξιά και με δυνατό δεξί διαγώνιο σουτ κάνει το παρθενικό ΓΚΟΛ και το 5-0, σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο για την Αστραπή.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 46' αλλαγή Σπαχής Ι. του Δ. αντί Δρόντζας Στ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Αλικότσης Ι. Στο 48' πάσα του Ζαχαριάδη δεξιά στον κενό χώρο για τον Κουλιάλη μπαίνει προς την περιοχή και κάνει σέντρα από δεξιά, ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και παρεμβάλλεται ο Τσιντσάρης Πασχ. και με το αριστερό πλασάρει για το ΓΚΟΛ και το 6-0. Στο 58' σέντρα από αριστερά του Παπαδόπουλου η μπάλα φτάνει στον Σακελλαρίου αλλά το αριστερό του σουτ πάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 60' παράλληλη σέντρα από αριστερά του Σακελλαρίου παρεμβάλλεται το πόδι του αμυντικού Αλιατίδη του Κωνσταντινάτου βάζοντας αυτογκόλ για το 7-0. Στο 63' μπαίνει ο Κουλιάλης από δεξιά και κάνει την παράλληλη σέντρα ασίστ στον Τσιντσάρης Πασχ. και με το δεξί κάνει ένα υποδειγματικό ΓΚΟΛ για το 8-0.

Τελικό Αποτέλεσμα: 8-0

Αλλαγές: Σπαχής Ι. του Γ. αντί Οκταπότης Ι., Σπαχής Ι. του Δ. αντί Δρόντζας Στ. και Τσιντσάρης Πασχ. αντί Αλικότσης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Παπαδόπουλος Στ..
  3. Μανδέλας Ι.
  4. Σακελλαρίου Κ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Στ.
  7. Δρόντζας Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Ζαχαριάδης Γ.
  10. Οκταπότης Ι.
  11. Κουλιάλης Δ.
  12. Τσιντσάρης Πασχ.
  13. Σπαχής Ι. του Γ.
  14. Χίτζιος Αθ.
  15. Σλιάκας Γ.
  16. Σπαχής Ι του Δ.
  17. Μπέτας Ζ.
  18. Λιόντας Γ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου