7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Με το δεξί στο 2014 - Νίκη με Νικόκλεια

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 15η αγωνιστική της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Β' όμιλο, με τον Ατρόμητο Νικόκλειας στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  -  ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ    6-1


Στο 1ο ημίχρονο και στο 2' ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου από κόρνερ του Σιάμη Στ. κατέληξε άουτ. Στο 8' σουτ του Αλικότση αποκρούει ο τερματοφύλακας η μπάλα του φεύγει και διώχνει ο αμυντικός.Στο 11' σουτ του Ζαχαριάδη η μπάλα άουτ. Στο 18' βγαίνει σε τετ-α-τετ ο Παπαδόπουλος αλλά το πλασέ του το αποκρούει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 20' μοναδική ευκαιρία σε κεφαλιά του Δρόντζα. Στο 31' ωραία ενέργεια του Ζαχαριάδη μέσα στην περιοχή, κάνει το σουτ και χτυπάει σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής δίνει το πέναλτι. Στο 32' εκτέλεση του πέναλτι από τον Αλικότση στη μία πλευρά ο τερματοφύλακας και στην άλλη η μπάλα ΓΚΟΛ για το 1-0. Στο 42' μοναδική ευκαιρία από τον Αλικότση μόνο με τον τερματοφύλακα να στέλνει με το πλασέ του, τη μπάλα άουτ. Στο 43' νέα ευκαιρία σε αριστερό σουτ του Ζαχαριάδη. Στο 44' η Νικόκλεια μένει με 10 παίκτες από 2η κίτρινη κάρτα του παίκτη Γιαννακίδη που είχε κάνει το πέναλτι.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' ωραία κίνηση του Παπαδόπουλου στην περιοχή στέλνει με σουτ τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα και κάνει το ΓΚΟΛ για το 2-0. Στο 50' σουτ του Σιάμη Ι. άουτ. Στο 51' ελεύθερο από τον αμυντικό της Νικόκλειας η μπάλα σκάει στο έδαφος και ο Δρόντζας αφού τη στρώνει κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο περίπου του γηπέδου και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα η μπάλα πάει ΓΚΟΛ για το 3-0. Στο 56' σουτ πλασέ του Παπαδόπουλου και ΓΚΟΛ για το 4-0, ύστερα από την ωραία πάσα του Οκταπότη. Στο 56' αλλαγή Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι. Στο 59' αλλαγή Τσιντσάρης Πασχ. αντί Αλικότσης Ι. Στο 60' σουτ του Δρόντζα άουτ. Στο 62' ΓΚΟΛ για το 4-1 από τη Νικόκλειας με τον Τασκούδη. Στο 62' πέρνει τη μπάλα από το κέντρο ο Ζαχαριάδης περνά έναν-δύο μπαίνει στην περιοχή και τριπλάροντας τον τερματοφύλακα προλαβαίνει και του παίρνει τη μπάλα πριν τη στείλει στα δίχτυα. Στο 70' πάσα του Χίτζιου στον Τσιντσάρη και αυτός με πλασέ κάνει το ΓΚΟΛ για το 5-1. Στο 72' αλλαγή Μπέτας Ζ. αντί Σιάμη Ι. Στο 74' πλασέ του Ζαχαριάδη από πλάγια δεξιά, η μπάλα πάει κόρνερ από υπέρ προσπάθεια του τερματοφύλακα. Στο 78' και στο 80' καλές ευκαιρίες από Παπαδόπουλο και Δρόντζα αντίστοιχα. Στο 82' πάσα του Ζαχαριάδη στο Δρόντζα και αυτός κρεμάει τον τερματοφύλακα και κάνει το ΓΚΟΛ για το 6-1.

Τελικό Αποτέλεσμα: 6-1

Αλλαγές: Χίτζιος Αθ. αντί Οκταπότης Ι., Τσιντσάρης Πασχ. αντί Αλικότσης Ι. και Μπέτας Ζ. αντί Σιάμης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Σπαχής Ι. του Γ.
  3. Σιάμης Στ.
  4. Ράμναλης Γ.
  5. Αλικότσης Ι.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Παπαδόπουλος Στ.
  8. Κεχλιμπάρης Γ.
  9. Οκταπότης Ι.
  10. Ζαχαριάδης Γ.
  11. Δρόντζας Στ.
  12. Χίτζιος Αθ.
  13. Τσιντσάρης Πασχ.
  14. Μπέτας Ζ.
  15. Σπαχής Ι του Δ.
  16. .
  17. .
  18. .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου