7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

4 Δοκάρια και η Αστοχία έφεραν την Ισοπαλία


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 6η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Διαγόρα Κερκίνης, στην Κερκίνη. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΚΕΡΚΙΝΗ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  1-1

Στο 1ο ημίχρονο και στο 1' σουτ του Τσελεκίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 10' κόρνερ του Σπαχή σουτ του Σιάμη άουτ. Στο 21' καλό σουτ του Κουλιάλη η μπάλα πάει κόρνερ. Στο 25' προβολή του Stoyan η μπάλα κόρνερ. Στο 31' σουτ του Σπαχή και νέο κόρνερ. Στο 44' κεφαλιά του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 50' σουτ του Τσελεκίδη άουτ. Στο 53' Ο Σιάμης πασάρει στο Δέντσα Αθ. αυτός κάνει ένα πλασέ και η μπάλα πάει στο κάθετο δοκάρι και μετά καταφέρνουν να διώξουν οι αμυντικοί. Στο 55' απευθείας φάουλ του Stoyan αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 56' σέντρα από δεξιά του Δέντσα Αθ. τακουνάκι του Stoyan και στο μισό μέτρο η μπάλα πάει πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 58' εκτελεί ο Σπαχής κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Μανδέλα και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 60' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ. Στο 68' αλλαγή Μαλαματένιος Β. αντί Τσελεκίδη Μπ. Στο 70' δυνατό σουτ του Δέντσα Πασχ. έξω από τη μεγάλη περιοχή εντυπωσιακά αποκρούει ο τερματοφύλακα, η μπάλα μετά στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 72' σέντρα σουτ του Δέντσα Αθ. από δεξιά στο αντίθετο κάθετο δοκάρι και απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 77' σουτ του Σιάμη άουτ. Στο 78' σε αντεπίθεση η Κερκίνη κάνει το 1-0 (ο σκόρερ παίρνει τη μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ). Στο 79' ο Σιάμης βγάζει ωραία μπαλιά στον κενό χώρο για το Stoyan αυτός πλασάρει και κάνει το ΓΚΟΛ για το 1-1. Στο 81' ο Μαλαματένιος κάνει ένα σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας, νέο σουτ από το Σπαχή και κόρνερ. Στο 86' αλλαγή Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Κούκα Μ. Στο 88' σουτ Stoyan άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Αλλαγές:
 Μαλαματένιος Β. αντί Τσελεκίδη Μπ. και Τσιντσάρης Δ. του Ι. αντί Κούκα Μ.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Κούκας Μ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Μανδέλας Ι.
  6. Δέντσας Πασχ.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Δέντσας Αθ.
  9. Τσελεκίδης Μπ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Σπαχής Γ.
  12. Μαλαματένιος Β.
  13. Ψαρράς  Δ.
  14. Λιόσιος Δ.
  15. Γκουντέλης Χ.
  16. Σκρόντας Β.
  17. Τσίντσιος Κ.
  18. Τσιντσάρης Δ. του Ι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου