7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πλασματική Ήττα για την 3η αγωνιστική


Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Πρωταθλήματος της ομάδας μας, για την 3η αγωνιστική της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας και για τον Α' όμιλο, με το Διγενή Α. Ποροΐων, στα Α. Πορόια. Το αποτέλεσμα ήταν...


Α. ΠΟΡΟΪΑ - ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ  4-0

Στο 1ο ημίχρονο και στο 18'  δυνατό σουτ του Δέντσα Πασχ. και ο τερματοφύλακας των Α. Ποροΐων αποκρούει με διπλή προσπάθεια. Στο 26' σουτ του Stoyan αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 29' σουτ του Καπράνοφ για τα Α. Πορόια γλύφει το κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 34' σουτ του Δέντσα Πασχ. άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 47' (άρχισε το χειρουργείο από το Διαιτητή του αγώνα), ο Καπράνοφ παίρνει τη μπάλα με το αριστερό του χέρι, για να τη στρώσει μπροστά του και με πλασέ να κάνει το 1-0 για τα Α. Πορόια (ο Διαιτητής κάνει το τυφλό άγαλμα της δικαιοσύνης). Στο 48' χάνει καλή ευκαιρία από αριστερά ο Μαλαματένιος. Στο 55' αλλαγή Χατζηκώτσιος Δ. αντί Μαλαματένιος Β. Στο 61'  γίνεται επιθετικό φάουλ σε αμυντικό μας από δεξιά, αλλά ο διαιτητής δίνει κόρνερ, (νέα τυφλή δικαιοσύνη). Στην εκτέλεση με πάσα, μετά από αναμπουμπούλα η μπάλα πάει σε επιθετικό που σουτάρει, ξερνάει η μπάλα στην κοιλιά του τερματοφύλακας μας μέσα στην μικρή περιοχή κάνοντας του φάουλ ο επιθετικός, πλασάρει στον πεσμένο Γκένιο και ο διαιτητής (ολοκληρώνει την τυφλή δικαιοσύνη) δίνει απευθείας κόκκινη στον Γκένιο για χέρι, να μείνει η ομάδα μας με 10 παίκτες και πέναλτι. Στο 62' εκτελείται το πέναλτι από τον Καπράνοφ για το 2-0. Στο 62' αλλαγή Μανδέλας Ι. αντί Σπαχή Γ. Στο 68' ωραία απόκρουση από τον Τσιντσάρη. Στο 71' ωραίο σουτ από τον Ουζουνίδη μέσα από την περιοχή για το 3-0, (το μόνο ορθό γκολ και αφού είχαν προηγηθεί τα δύο πρώτα χειρουργικά και ορισμένα άλλα περίεργα σφυρίγματα). Στο 72' αλλαγή Τσελεκίδης Μπ. αντί Σιάμη Ι. Στο 88' ωραία απόκρουση από τον Τσιντσάρη. Στο 89' σουτ του Δέντσα Πασχ. αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 93' ο Καπράνοφ κάνει το 4-0 δεχόμενος την μπάλα σε προφανή θέση οφσάιντ (για να ολοκληρωθεί το χειρουργείο του 2ου ημιχρόνου).

Τελικό αποτέλεσμα 4-0.

Αλλαγές:
 Χατζηκώτσιος Δ. αντί Μαλαματένιος Β., Μανδέλας Ι. αντί Σπαχής Γ. και Τσελεκίδη Μπ. αντί Σιάμης Ι.


Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Τσιντσάρης Δ.
  2. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  3. Δέντσας Αθ.
  4. Λιόσιος Γ.
  5. Γκένιος Δ.
  6. Σιάμης Ι.
  7. Δέντσας Πασχ.
  8. Μαλαματένιος Β.
  9. Σπαχής Γ.
  10. Nikolakiev S.
  11. Κούκας Μ.
  12. Χατζηκώτσιος Δ.
  13. Μανδέλας Ι.
  14. Αλικότσης Ι.
  15. Γκουντέλης Χ.
  16. Τσίντσιος Κ..
  17. Τσελεκίδης Μπ.
  18. Ψαρράς  Δ.

1 σχόλιο:

  1. Καποιοι εκει στο συνδεσμο διαιτητων να μαζεψουν τον απαραδεκτο και προκλητικο κυριακιδη γιατι θα εχουμε παρατραγουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή