7

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ---- ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. Σερρών ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ --> ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Stoixima


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

8η Αγωνιστική και ήττα με τη Νικόκλεια στην έδρα μας

Ολοκληρώθηκε το 8ο παιχνίδι της ομάδας μας με τη Νικόκλεια στην έδρα μας. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ - ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ  0-1.
Στο 1ο ημίχρονο και στο 27' γίνεται η πρώτη φάση του αγώνα και από αριστερά ο Stoyan με παράλληλη πάσα στον Μπέτα ο οποίος και στο ύψος της μεγάλης περιοχής δε σουτάρει και πασάρει στον Αλικότση ο οποίος κάνει ένα ωραίο σουτ και από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Νικόκλειας. Στο 42' σουτ του Βαλσαμάκη από δεξιά αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 43' και στην εκτέλεση του κόρνερ σουτ από αριστερά του Αλικότση αποκρούει ο τερματοφύλακας της Νικόκλειας και πάλι δύσκολα με τα πόδια και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί του από την περιοχή.
 
Στο 2ο ημίχρονο και στο 48' σέντρα από δεξιά για τον παίκτη της Νικόκλειας και η ψηλοκρεμαστή μπαλιά του παίρνει μια περίεργη τροχιά πάει και χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα μας, (που είχε φάτσα το ήλιο), και καταλήγει στην άλλη πλευρά των διχτύων και το γκολ για τη Νικόκλεια, 0-1.
Στο 67' σέντρα του Κουλιάλη από δεξιά κεφαλιά του Μανδέλα και άουτ. Στο 69' σουτ του Αλικότση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και πάει άουτ. Στο 70' νέα ευκαιρία από σουτ του Stoyan και λίγο άουτ. Στο 78' νέο σουτ του Stoyan αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα πάει στον Αλικότση ο οποίος σουτάρει και η μπάλα πάει λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 80' σουτ του Βαλσαμάκη άουτ. Στο 88' σουτ του Αλικότση άουτ. Στο 94' νέο σουτ του Αλικότση άουτ. Από το 67' και μετά υπήρχε ένα σφυροκόπημα της ομάδας μας χωρίς να καταφέρουμε να βάλουμε το γκολ της ισοφάρισης. Τελικό αποτέλεσμα 0-1.

Αλλαγές:
Σιάμης Ι. αντί Σπαχής Γ. και Κουλιάλης Δ. του Ν. αντί Λιόσιος Γ.
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:
  1. Σλιάκας Γ.
  2. Λιόσιος Γ.
  3. Μπέτας Κ.
  4. Λιόσιος Δ.
  5. Μανδέλας Ι.
  6. Βαλσαμάκης Β.
  7. Σιάμης Ι.
  8. Δέντσας Αθ.
  9. Αλικότσης Ι.
  10. Nikolakiev S.
  11. Κούκας Μ.
  12. Σκρόντας Β.
  13. Κουλιάλης Δ. του Ν.
  14. Σπαχής Γ.
  15. Τσιντσάρης Δ.
  16. Λεμονίδης Ρ.
  17. Σιάμης Α.
  18. Τσίντσιος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου